16 de juny del 2009

LLITS, un espectacle de Lluís Danés amb música original de Lluís Llach

Nota de Lluís Danés.

Justificació completa Del 17 de desembre de 2009 al 3 de gener de 2010
Sala Gran del TNC (Teatre Nacional de Catalunya)

Una producció del TNC i Santamandra / Andréas Claus

amb la col·laboració del CAER (Centre d’Arts Escèniques Reus)

LLITS, un espectacle de Lluís Danés
amb música original de Lluís Llach i moviment de Mar Gómez

Llits és la NOVA CREACIÓ del director de teatre i cinema LLUÍS DANÉS, amb una banda sonora creada per a l’ocasió pel músic i compositor LLUÍS LLACH i moviment de la coreògrafa MAR GÓMEZ, que s’estrenarà a la Sala Gran del TNC el proper mes de desembre (del 17 de desembre de 2009 al 3 de gener de 2010)

Llits és una producció del TNC i Santamandra / Andréas Claus amb la col·laboració del CAER.

Després de l’èxit de crítica i públic de l’espectacle Tranuites Circus que es va poder veure fa dues temporades al TNC, Llits serà una nova col·laboració de LLACH amb DANÉS i la primera composició original del cantant de Verges després de la seva retirada dels escenaris ara fa dos anys.

L’equip artístic del muntatge el completa OLIVIER ROUSTAN (coach de circ) i BORJA PENALBA (productor musical). El muntatge ja compta amb dues intèrprets confirmades: la cantant LÍDIA PUJOL i la clown i música ALBA SARRAUTE

Llits és un espectacle que fusiona el teatre visual, la música, la dansa i el circ per narrar la història d’un personatge, de qualsevol de nosaltres, a través dels LLITS que ha habitat al llarg d’una vida: el llit on naixem, el bressol on escoltem el primer conte, la llitera d’adolescent, el llit on descobrim el sexe, el llit del matrimoni i la intimitat compartida, el llit del malalt, el llit infidel, el jaç del sense sostre, el llit dels somnis, el llit de la soledat, el llit on morim...

Un muntatge creat per a TOT TIPUS DE PÚBLIC, ja que desenvolupa un llenguatge artístic molt obert mitjançant una sèrie d’imatges poètiques i oníriques de gran bellesa visual. No deixa de ser una excusa per parlar, un cop més, de la condició humana: de les nostres grandeses i misèries, de les nostres frustracions i debilitats, de la nostra força i capacitat per tornar a inventar-nos constantment, de la nostra fragilitat.

4 comentaris:

fanal blau ha dit...

Miner,

ens veurem allí!

gràcies i una abraçada!

Anònim ha dit...

Llàstima que ell no actui,però almenys podrem gaudir de la seva música.Allà serem pels volts de Nadal.
bcn grup

Anònim ha dit...

PER FÍ!

Anònim ha dit...

Merci Miner,
quelle chance,peut-etre on va venir nous aussi un jour,heureusement on voyage qu'en hiver,car on ne peut pas supporter la chaleur d'ete! Merci pour l'info et le blog superb, vos lecteurs fideles de Paris, France.