24 de setembre de 2007

Els que han participat a l'enquesta creuen que Llach tornarà a actuar en directe


Per una àmplia majoria, la gent que ha votat en l'enquesta dels darrers dies plantejada en aquest bloc creu que Lluís Llach tornarà a pujar dalt de l'escenari en alguna ocasió.

De fet, el mateix Llach va deixar la porta oberta a fer-ho, però el gran rebombori que va causar el seu adéu segurament ha fet que una possible tornada esporàdica també sigui més dificultosa del que segurament ell previa: ara, qualsevol indici de que ha d'actuar, de segur que mobilitzaria d'immediat milers de persones... Ja va ocórrer: tenia compromès de participar feia temps amb una petita intervenció en un concert a Astúries preparat per vells republicans poques setmanes després del seu concert a Verges, i va anul·lar l'actuació perquè els telèfons de l'Ajuntament en qüestió van treure fum de gent que volia anar-hi.

Com segurament heu vist, he tornat a incloure enquestes al bloc després d'algunes setmanes de no fer-ho. Però només les mantindré si veig que hi ha un cert interès en elles. No és cap "amenaça", ni molt menys: sóc el primer en reconèixer que aquestes enquestes d'internet no tenen cap valor científic i que arreu n'hi ha. Però també és cert que és una altra manera d'obrir el bloc a la participació.

Ara ja es poden consultar les enquestes que s'han fet en aquest bloc, a través de l'enllaç corresponent que trobareu a la dreta de la pàgina.

I ja que avui toca parlar del bloc, hi ha una altra novetat de fa pocs dies també als menús de la dreta i és que podeu anar escoltant les cançons de Llach a través del Top 10 Llach setmanal.

Fotografia: Toni Sellas

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonsoir de Paris,
en passant par ici,on peut dire que le resultat de votre enquete est une surprise.On a vote aussi mais en pensant,que Lluis ne va pas revenir forcement sur la scene,neanmoins on peut croire,qu'il va continuer ses activites par un autre chemin,eventuellement peut etre il va chanter un jour,mais dans un cercle tres restraint d'amis.Mais vos enquetes sont utiles,meme s'il n'y a pas beaucoup de participants.Vous pouvez choisir un autre theme et poser les questions aux visiteurs de ce super blog,ca sera toujours tres interesant.Par ailleurs,l'idee mettre le TOP 10 est aussi magnifique,mais malheureusement tout le monde ne peut pas les ecouter,parce que les chansons ne demarent pas sur le PC.Autrement,si Lluis va commencer de nouveau chanter sur scene et faire les concerts,il peut risquer d'aller contre lui-meme,contre ce qu'il a dit aux gens a Verges.Son depart,il a prepare d'avance,au moins une annee,alors on ne pense pas qu'il va revenir avec les grandes concerts.Enquete montre peut etre comme les gens souhaitent fortement son retour et qu'ils n'ont pas fait encore leur deuil.Biensur on aimrait le voir de nouveau un jour derriere son piano,chantant les nouvelles chansons,car les precedents,on les a dans notre memoire pour toujours,mais tout depend seulement de lui et de ce qu'il va resentir,si la scene,meme petite va lui manquer,comme les gens,qu'il l'aiment tant...
fins aviat,
"familia llachiana" de Paris

Anònim ha dit...

hola miner,
aquest Top 10 està molt bé, però d'on surt, el fas tu?
dolors

Miner ha dit...

Hola Dolors,

Sí, sí, és per a que, qui vulgui, pugui escoltar cançons d'en Lluís a través d'aquest bloc. De fet, la pàgina quedava molt coixa dedicant-la a un cantant i sense poder escoltar les seves cançons. Això de "Top 10" és només una manera de dir que sempre hi haurà 10 cançons disponibles.