28 de novembre del 2008

El TNC acollirà un concert d'homenatge a Humet amb Serrat i Llach com a caps de cartell

Com dic sovint, aquest no vol ser un bloc d'actualitat, que per a això ja hi ha altres mitjans. Però bé, tampoc en vull defugir del tot, o sigui que aquí adjunto la informació publicada pel diari "Avui" sobre el concert d'homenatge a Humet.

Per cert, per si algú no ho sap, avui divendres a la nit TV3 emet la pel·lícula "Salvador", amb banda sonora de Llach.

"Ens ha costat molt trobar una data lliure perquè tots els teatres de Barcelona estaven ocupats, però al final el Teatre Nacional de Catalunya, amb Sergi Belbel al capdavant, i totes les administracions catalanes, junt amb l'Ajuntament de Terrassa [d'on és Humet], s'hi han implicat i els estem molt agraïts". Amb aquestes paraules, Lluís Marrasé, promotor musical i cultural, expresident de l'Associació de Cantants i Intèrprets Professionals en Llengua Catalana (ACIC) i ara director artístic d'aquest concert que tindrà lloc el dia 16 de desembre a la sala gran del TNC, donava per acabat el primer capítol del que fa tot just un mes era una idea de la cantant Marina Rossell: organitzar un concert d'homenatge a Joan Baptista Humet, afectat d'un càncer d'estómac.
El concert es preveu com una trobada d'amics i companys de professió, cantants i músics que interpretaran un cançó pròpia i una altra d'Humet. Ja han confirmat la seva presència Joan Manuel Serrat, Lluís Llach -tocarà les dues peces al piano però no cantarà-, Marina Rossell, Maria del Mar Bonet, Guillermina Motta, Joan Isaac -que farà un preciós tema primerenc, Busco una flor-, Núria Feliu -recitant acompanyada al piano per Francesc Burrull-, Víctor Manuel, Ana Belén, Moncho, els membres de Pegasus, Sisa i Francesc Pi de la Serra. En l'acompanyament musical destaquen dos dels músics d'Humet, Joan Eloi Vila i Josep Maria Francino, mentre que la presentació anirà a càrrec de Xavier Graset. "Aquests són els confirmats, però encara s'hi poden afegir noves veus", deia ahir Marrasé.
A l'equip organitzatiu del concert s'hi ha afegit avui com a coordinador el germà de Joan Baptista, Agustí Humet. Marrasé destaca que es tracta d'un concert benèfic en què tota la recaptació serà per a la família d'Humet -les entrades es començaran a vendre a mitjans de la setmana que ve i costaran entre 20 i 30 euros-. "És important ressaltar que tothom s'hi ha implicat en cos i ànima i que cap dels participants cobrarà res, i això és una cosa que emociona".
Paral•lelament, Pablo Herrero, excantant de Los Relámpagos, està intentant muntar un segon concert a Madrid, però, com a Barcelona, el problema és disposar d'un local amb dates lliures.
Joan Baptista Humet, conscient de l'allau de respostes rebudes es mostrava emocionat fa una setmana en una entrevista a l'AVUI: "M'ha sorprès moltíssim la resposta de la gent, que està donant validesa al que he fet a la meva vida. No et pots imaginar la dosi d'autoestima que això suposa per a mi".

2 comentaris:

Nuesa Literària ha dit...

Merci per la informació. M'informaré de com aconseguir entrades i en faré difusió, pot ser un concertàs.
Salutacions!

Anònim ha dit...

tramadol 100 tramadol jwh 018 - tramadol hcl taken with tylenol