12 de novembre de 2008

Carta a la web oficialAmic Josep M. Vileu,

No et conec personalment, ni sé a què et dediques, si això de les webs és la teva feina o només una afició. Pel que he pogut anar sabent, la web oficial de Lluís Llach que tu vas fer va ser iniciativa teva i amb molta voluntat i d'una manera totalment desinteressada. Només per això ja cal agrair-te el gran esforç i les hores que hi pots haver invertit.

Dit això, però, i espero que des de la humilitat més absoluta i intentant fer una crítica constructiva, només preguntar-te: no creus que la web té algunes mancances importants, o bé fins i tot que necessita un canvi d'imatge? Pot sonar pedant que ho digui jo, que també faig un bloc dedicat a Llach, i que segur que conté molts errors i moltíssimes coses millorables. T'ho dic només com a seguidor de Llach, i a més una cosa és un bloc, que és totalment personal, i l'altra la pàgina web oficial d'un cantant que, em sembla, s'hauria de cuidar una mica perquè de segur que hi deu haver moltes visites a diari d'arreu del món.

Amb l'article que hi ha de fa temps de l'Antoni Bassas, ja s'explica prou a una persona que no ho sàpiga i descobreixi ara Llach que el cantant es va retirar dels escenaris ara fa un any, i tot el que va envoltar aquell comiat? Però sobretot el que no entenc és que, una cosa que crec que deu ser força senzilla, com és afegir les lletres de les cançons, s'ha quedat totalment aturat, quan només et resten introduir les del disc "I." i la de "Verges 2007". I ho tindríem complet! Ve a ser com estar a punt d'arribar al cim de l'Everest i baixar de nou al camp base perquè dius que et ve de gust un suc de taronja...

Bé, tot això t'ho dic també perquè durant mesos va estar "penjat" el rètol dient que la web estava en reformes, però ara ja ha desaparegut l'anunci i la web segueix força igual... Entenc que tothom té la seva feina, els seus problemes, etc., però jo des d'aquí t'ho volia comentar, perquè crec que millorar la web oficial és fer un bé a la difusió de l'obra de Llach, i sé que hi estàs d'acord. Per això t'animo a fer-ho!

Gràcies per tots els anys de Llach virtual, i rep una cordial salutació.

Atentament,

Miner.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies miner per dir el que molts pensàvem feia temps.Tothom fa el que pot però,donades les circumstàncies,potser hauries de dur tu miner la web oficial d'en Llach.
Mar.

Victoria ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo con tu comentario. A las personas que no hemos estado muy cerca de la figura de Llach, nos gusta tener "una base de datos" oficial, donde ir a consultar cosillas sobre su carrera artística. Creo que es una lástima que se propague tan poco su figura, desde la supuesta "web oficial". Gracias por todos tu post que me parecen fantásticos. Un saludo. Victoria

Anònim ha dit...

De acuerdo avec vous Miner,mille fois de acuerdo,quelle tristesse que le blog officiel "traine les pieds" derriere les actualites les plus recentes.
Apres le dernier concert que Lluis a fait a l'Olympia (Paris)en novembre,avant dire adieu a Verges,on a parle avec lui et il nous a dit de tenir contact en continuation avec Josep,mais malheureusement il n'a plus repondu a nos e-mails.On peut comprendre qu'il a ete,ou il est toujours tres occupe,mais une telle page officielle doit se tenir au courant de tout ce que Lluis peut faire meme aujourd'hui.On ne pense pas que Josep n'a plus aucune information plus recente et autres idees que vous avez develope dans votre analyse sont aussi la verite.C'est dommage,car les pages ont ete assez belles et Lluis merite mieux de nos jours,car la vie ne s'arrete pas apres son dernier concert...Faisons vivre le message universel de Luis en continuation,ca nous fait voir la nouvelle journee avec ses yeux de sage,de la personne unique qui va avoir toujour quelque chose interesant a dire a tous...
Avec notre amitie,vos visiteurs de Paris, France

maicher ha dit...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag