22 de novembre del 2007

Interpretació de la portada de "Si véns amb mi"

Maria del Mar Bonet és l'autora de la portada del disc d'homenatge a Lluís Llach. I la interpretació que en faig d'aquestes tres palmeres és que són una representació d'ella, en Lluís Llach al mig, i la Marina Rosell, quan interpretaven el "Cant de l'enyor". Una manera de dir que a ell també se l'enyora, una manera de recordar-li un gran instant artístic que han passat junts... No hi veig pas egocentrisme per part de la Bonet, per voler "sortir" en la portada, sinó de reconèixer que al costat de Llach, i gràcies a la interpretació d'una cançó seva, va viure un dels seus moments artístics inoblidables. I ara que un conjunt de músics i cantants li dedica un disc, era el moment oportú de fer-li un dibuix com aquest, recordant, a més a més, una de les interpretacions que més seguidors del cantautor de Verges tenen gravades en la memòria.

Aquella nit al Camp Nou, després d'una breu xerrada, en Llach va dir a la Maria del Mar i a la Marina "anem?", convidant-les a pujar a l'escenari. Ara tots el conviden a que vagi amb ells, "si véns amb mi...".


 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonsoir de Paris!
Tres interessante et bonne nouvelle, un autre regard sur l'art et oeuvre magistrale de notre maestro, le vide est lourd apres son depart, qui sait, peut etre on pourra reveiller aussi les artistes en France pour un CD en hommage de Lluis? Nous pouvons lancer une initiative sur les forums, ou, pourquoi pas, sur la "Llista-Llach"? On sait tres bien que ce n'est pas simple (surtout qu'on ne trouve plus ses CDs sur le marche fr.), mais qui n'essaie rien, n'a rien et l'esperance "meurt" en dernier moment... Lluis a beaucoup d'amis en France, peut etre on peut passer par le chef d'Orchestre de Lille, M.Casadesus, ou G.Moustaki?
Toujours mille MERCI pour ce blog, notre "fil" qui reste presque unique avec tant d'articles, analyses et nouvelles concernant notre artiste prefere!
Petons i sort,
Gabi et les amis de Paris, France.

Anònim ha dit...

Gabi et amis,

Gràcies a vosaltres pels vostres comentaris i aportacions, sempre importants i interessants. Una abraçada forta!

Miner.

Anònim ha dit...

Felicitats per aquest bloc tan interessant! hi estic completament enganxada.

Anònim ha dit...

Que guapos i preciosos els tres...