21 de novembre del 2007

Si véns amb mi


Ja anem sabent més coses del disc de tribut a Llach que es publicarà ben aviat. Aquesta és la notícia que surt al "Diari de Girona".

DDEG, GIRONA La discogràfica Picap distribuirà properament el disc d´homenatge a Lluís Llach titulat "Si véns amb mi". Llach fa uns mesos va decidir oferir el seu darrer concert -celebrat a Verges- i tal com diu ell «deixar de fer de Lluís Llach».
"Si véns amb mi" és un homenatge a l´autor i a l´artista a través dels seus companys i amics d´arreu del món que interpreten a la seva manera les cançons de l´empordanès. Una visió diferenciada i amb la personalitat de cada un d´ells li dóna una nova dimensió a cada una de les obres.Un primer CD amb versions inèdites presenta la interpretació de Penyora a càrrec de la Maria del Mar Bonet, que a més ha realitzat la il·lustració de la portada, unes palmeres fetes amb l´ungla sobre sorra. Pedro Guerra, Silvio Rodríguez, Adrià Puntí i Miquel Gil participen en el disc, igualment com Marina Rossell, en Roger Mas, Joan Isaac, Josep Tero, Joan Amèric, Túrnez & Sesé, Gorka Nnörr, Manu Guix i altres. Un segon CD amb versions ja existens, algunes de prou conegudes com la de l´Ana Belén Nube blanca i d´altres de desconegudes pel gran públic, com la que fa l´italià Alessio Lega d´Abril 74, Jean-Michel Jarre de l´Estaca, la brasilera Zizi Possi de Cançó d´amor, la francesa Catherine Ribeiro de Lluna, els Pomada de Que tinguem sort, Zéspol Reprezentacyjny d´Encara o Inadaptats de La gallineta entre d´altres, conformen el doble àlbum. Segons ha informat l´empresa discogràfica Picap, aquest és un disc que dóna l´autèntica visió internacional del cantant de Verges.