5 de novembre del 2007

El Projecte Ítaca, més lluny


Sembla ser que ens quedarem sense Projecte Ítaca. Possiblement alguns es van precipitar a anunciar-ho quan encara es tractava d'un projecte en estat molt embrionari, i fins i tot posaven la data del setembre passat com a inici dels concerts.

Segurament van estar empesos per l'eufòria momentània i el bany de masses que van generar l'adéu de Llach, una darrera febrada social al voltant de la carrera d'aquest artista, creient que hi havia una gran demanda per a que algú seguís interpretant els seus temes en directe. I res més lluny de la realitat: les febrades tal com vénen, se'n van, i tot i que Llach ja tindrà per sempre el seu nom escrit en lletres d'or en la història de la Música, la veritat és que la gent gira molt ràpid full, l'actualitat passa depressa, i tot està massa saturat com per a estar pendents gaire temps d'una sola persona, d'un sol artista. Què ràpid l'oblidarem...

Una mica com el que em va passar a mi amb aquest bloc: el vaig iniciar amb tota la bona intenció pensant que hi havia molta gent amb ganes de comentar coses sobre en Llach, les seves cançons, la seva música, les seves idees... I la veritat és que sovint em decepciona el poc "feed back" que rebo; no interessa en Llach? quina part de culpa en tinc jo? Em pregunto a voltes...

Disculpeu aquesta "autoreferència", que tenia necessitat de fer, i que algun dia tindré necessitat d'ampliar, perquè m'he trobat en aquest temps amb coses que no m'esperava gens.

Tornant al Projecte Ítaca. Sembla ser que problemes personals, i l'inici d'altres projectes per part dels músics van allunyant molt la possibilitat de que veiem ni un sol concert. Jo, tan de bo m'equivoqués, el veia abocat al fracàs. A veure si hi som a temps de que em contradiguin i els veiem pujar a l'escenari i triomfant.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! si que em sap greu. Jo si que ho estava esperant. De debò creus que no hi hauria molta gent que li agradaria anar escoltar música de'n Llach?
Bé, espero que t'equivoquis i que sigui només que avui tens un dia d'aquells que tot es veu gris. Apa, animat! i continua amb el bloc, que està molt bé. ( ja estic esperant les espurnes de bellesa II)
dolors

Anònim ha dit...

jo encara crec que qualsevol cosa relacionada amb en Llach tiraria endavant....Suposo que encara és massa d'hora per a què hi hagi alguna mena d'espectacle relacionat amb ell,però segur que n'hi haurà.
Mercè.

Anònim ha dit...

No et desanimis.Aquest bloc és genial.Gairebé a diari m'hi connecto.M'assabento de moltes coses que no sabria d'ell donat que la seva pàgina oficial fa temps que no s'actualitza.Ànims i endavant!

Anònim ha dit...

Jo vaig trobar el teu blog perquè cercava imatges de núvols. Però em vaig enganxar a opinar perquè encara hi ha algun disc
del Llach que em motiva i perquè en el teu blog hi ha fotografies que considero ben boniques, però també he vist que quan opino, si no et faig la pilota, et mostres ressentit i a la defensiva.

Escolta, el Llach ja ha plegat i crec que ho ha deixat ben claret. Si tu continues deixant fotografies de paisatges jo entraré a mirar-les,
però ja no et faré cap més comentari.

nosa.

Anònim ha dit...

Ànim, segur que per aquí hi passa molta gent, encara que en silenci

Anònim ha dit...

He après moltes coses llegin aquest blog i es vull donar les gràcies.
No sempre participem o col·laborem tan com voldríem, però estigues segur que som molts que et seguim i et llegim, encara que la majoria de vegades amb silenci.
Jordi T