26 d’octubre del 2008

Exposició "Lluís Llach - Plaça Reial"


El gran fotògraf Juan Miguel Morales em fa arribar el cartell d'aquesta exposició que es podrà veure a principis del proper any a la zona d'art Setba de la plaça Reial de Barcelona. Tot i que encara resten algunes setmanes per a la inauguració, és bo que es vagi sabent. Morales es pot considerar el "fotògraf oficial" dels darrers anys de trajectòria artística de Llach, i li ha fet al de Verges moltes fotografies que es poden observar als llibres "Món Llach" i "Lluís Llach sempre més lluny", i que, tot i que no en tinc gaire més informació de la que hi ha al cartell que podeu veure, de ben segur seran les que s'exposaran a la plaça Reial.

Aquesta cèntrica plaça de Barcelona és l'indret de la capital catalana que més s'identifica amb Llach. Com ja dèiem en una altra post, tot i que Llach sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat, no ha tingut cap problema en explicar mai on residia i tot el seguit de sensacions que li comportava aquest entorn vital. I a la plaça Reial hi va viure força temps, en va parlar en diverses entrevistes, va deixar entrar càmeres a casa seva, i alguna cançó en fa referència clara, com "Un cor a Barcelona".

Veurem, doncs, aquesta exposició amb molt de gust i interès, ja que Llach ha permès a Morales moltes fotografies en situacions singulars o curioses que cap altra fotògraf ha aconseguit. El cartell ja n'és un bon exemple.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'informació, serà qüestió d'anar-la a veure.
dolors

Anònim ha dit...

Merci mille fois pour l'article, photo et l'infos. Maintenant on aimerait bien savoir si l'expo viendra aussi en France. Il ne faut pas oublier que Lluis a ici tant d'amis et fans, meme si le mot "fan" n'est pas tout a fait adequat. Pour et simple, ceux qui l'aiment tres tres fort... Merci pour tout, pour ce blog unique et si super!
Nos amities et salutations de Paris,
Andre avec sa famille et les amis.

Anònim ha dit...

Post Scriptum:
Pour ceux, qui n'ont pas encore vu la video avec Lluis sur tv3, ou il parle si bien de son vin avec les invitees, un programme d'une heure approx., c'est un regal, un vrai...
Ici le link:
http://www.tv3.cat/videos/768169
bonne fin de soiree de Paris a tous.

Anònim ha dit...

Ja tinc ganes de veure-la!
Mercè.

Anònim ha dit...

Hola amics de la ciutat de la Llum! I gràcies per seguir encara aquest bloc i deixar les vostres opinions.

No sé si l'exposició farà estada a França, certament els amics francesos d'en Lluís també la voldrien veure...

Fins aviat!

Miner.

Anònim ha dit...

Hola! Moltes gràcies per l'escrit. Podeu veure l'exposició i consultar més informació a:

SETBA - Zona d'Art
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696
setba@setba.net
www.setba.net

Anònim ha dit...

Hola! Moltes gràcies per l'escrit. Podeu veure l'exposició i consultar més informació a:

SETBA - Zona d'Art
Plaça Reial , 10 - 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696
setba@setba.net
www.setba.net